Konferencer og events

Du kender det – uret viser 10.35 og du har set tre lange power point oplæg på konferencen. Sidste oplæg brugte du dog på at svare mails og drikke kaffe. Virksomheder og organisationer bruger millioner af kroner på konferencer og seminarer, men værdien udebliver ofte. En konference skal være en oplevelse man ikke vil være foruden. En oplevelse der skaber forandringer, netværk, ideer og beslutninger. Vi designer og modererer konferencer som folk stadig taler om.

Vi har planlagt, designet og gennemført mere end 100 store og mindre konferencer i ind og udland for store koncerner, kommuner og organisationer.

De tre konferencepakker vores kunder vælger imellem:

Pakke 1. Vi modererer/faciliterer jeres konference på dagen, og giver jer nogle gode råd om hvad I kan gøre indenfor programmets rammer, så I og jeres deltagere får mere ud af konferencedagen.

Pakke 2. Vi bruger vores ekspertise til sammen med jer at designe et konferenceprogram der på alle måder overgår jeres deltageres forventninger. Oplægsholdere, workshops, program, involvering, indretning af rummet, mad, underholdning – alt får større mening og giver den transformation I håber på. Vi modererer også konferencen på dagen.

Pakke 3. I får alt fra pakke 1 og 2. Derudover tager vi os af al projektledelse, tilmelding, rekruttering, billetter, budgetter, afvikling osv.

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde og gerne i god tid inden afviklingen. Kontakt os for et møde, hvor vi kan undersøge hvordan I kan skabe den konference folk husker.

Torben Thyregod, Innovation and Development Manager VELUX

”Jeg har deltaget i og lavet keynotes på mange store dyre konferencer over hele verden i mange år. Men konferencen FRONTHOUSE som Kenneth Agerholm har designet og ledet, er suverænt en af de bedst tænkte, mest kreative og mest professionelle konference jeg nogensinde har oplevet. Kan kun anbefale at bruge Kenneth Agerholms eventkompetencer”

 

Claus Svenstrup, afdelingsleder Region Nordjylland

“Om konceptudvikling og afvikling af Skandinavisk Oplevelseskonference: ”En kæmpe succes pga. Kenneth Agerholm og Nils Fuglesang fra Artlab. Jeg har aldrig oplevet en konferenceevaluering med så stor pay-off. En tredjedel ville tage konkrete initiativer med det samme, inspireret af konferencen. Over 50 % mente, at de ville gøre tingene på en anden måde nu efter konferencen. 25 % var i gang med planlægningen af dette. Og 76 % ville gerne deltage i en lignende konference.”

 

Lene Clemens, Stabschef i Struer Kommune

“Lone kommer ikke bare og afleverer noget. Hun tager i særlig grad udgangspunkt i det vi ønsker og kan iscenesætte det ud fra en forståelse for, at deltagerne er meget forskellige steder i forhold til samskabelse, som var temaet for vores årlige lederkonference. Lone lavede en meget levende og involverende proces, hvor lederne selv formulerede de aktuelle spørgsmål, som udsprang af deres daglige erfaringer med at samarbejde på kanten af organisationen.“Alle kommer ud på gulvet undervejs. Det er ikke traditionelt, men stadig trygt og skaber en helt anderledes energi og stort engagement. Alle bliver set og hørt – af hinanden – og de inviteres til at tage ansvar for at bringe deres egen viden i spil. Det vil sikkert også inspirere lederne til at huske at  gøre det samme med deres medarbejdere.”